Svenska
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III-studion Larian är inte till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det pratas en hel del om Baldur's Gate nu, vilket är helt rimligt förstås med tanke på att det precis lämnat Early Access-fasen och släppts till PC. Bra går det också för rollspelet men trots framgången har bossen Swen Vincke inga som helst planer på att sälja sin studio inom den närmaste framtiden.

Larian har ju tidigare pekats ut som ett potentiellt mål för Microsoft efter att dokument blivit officiella i och med Microsofts pågående rättegång i Storbritannien gällande köpet av Activision Blizzard. Det är i en intervju med Bloombergs Jason Schreier som Vincke ser intresset som smickrande men att han alltså inte har några som helst planer på försäljning i nuläget som till största delen ägs av han själv och sin fru. Han är heller inte något stort fan av att få kreativa direktiv för att på maximera vinsten.

Swen Vincke:
"The strength of this company is that I'm very invested in the gameplay, and I also make the ultimate decisions. We can do things in service of the games we're making."

Baldur's Gate III
Larian är inte till salu för närvarande.

Relaterade texter

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har packat överlevnadskittet för att klara av ett långvarigt återbesök till Sword Coast och för att se om det tredje Baldur's Gate är något vettigt att avsluta sommaren med...Loading next content