Svenska
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III bjuder på extra romantik i ny uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den sjätte stora patchen till Baldur's Gate III har nu släppts. Efter en ganska lång väntan mellan Patch 5 och 6 förväntade sig fansen en hel del stora förändringar, och av allt att döma kommer de inte bli besvikna. Eftersom det faktiskt är Alla hjärtans dag innehåller Patch 6 några nya romansalternativ och kyssanimationer för din spelkärlek.

Dessutom kan du nu äntligen avfärda följeslagare utan att ha en besvärlig konversation där de försöker få dig att känna dig så hemsk som möjligt över ditt beslut. Tala bara med den följeslagare du vill rekrytera, så kan du avfärda den du inte vill ha kvar längre.

Dessutom är Shield Bash fixad. Tidigare gjorde reaktionen ingenting när du använde den, men nu kommer den att tvinga fiender att kasta sig undan eller bli utslagna om de misslyckas. Det finns en massa andra förändringar i den här uppdateringen och PC-spelare kommer behöva 150 GB utrymme för att installera den. Om du saknar det utrymmet kan du dock enkelt bara avinstallera och installera om titeln.

Baldur's Gate III
Nu kan du limma med stil.

Relaterade texter

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har packat överlevnadskittet för att klara av ett långvarigt återbesök till Sword Coast och för att se om det tredje Baldur's Gate är något vettigt att avsluta sommaren med...Loading next content