Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Bloods tredje expansion bjuder Cleaners på en resa uppför floden

Den så kallade River of Blood har premiär i december och vi har massor av detaljer att bjussa på...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Turtle Rock Studios har presenterat den tredje expansionen till Back 4 Blood och avslöjat vad som väntar oss och våra Cleaners. Expansionen, som heter River of Blood, bjuder med Cleaners på en resa uppför floden som en del av ett uppdrag med fem banor där vi måste stanna vid olika punkter för att samla in förnödenheter och hantera fiender.

Expansionen ger oss även den nya Cleanern Tala, som har med sig sin följeslagare Jeff. Sistnämnda är en vänlig Tallboy som attackerar de otäcka Ridden när han åkallas med visselpipa av Tala. River of Blood lägger också till åtta nya skins till huvudkaraktärerna och tolv vapen-skin, plus nya vapen, tillbehör och kort.

Men det är inte allt kul som väntar Back 4 Blood-spelarna. Samma dag som River of Blood anländer, kommer också en gratis uppdatering som lägger till Trial of the Worm för alla spelare, vilket gör att alla kan hoppa in i det kooperativa PvE-spelläget.

Och slutligen, i julens anda, återkommer Back 4 Blood Holiday Event från och med den 6 december (som råkar vara lanseringsdatumet för allt detta extra innehåll), vilket pågår fram till den 4 januari. Då kan vi få kosmetika, festliga dekorationer till Fort Hope och annat som ska presenteras mer ingående vid ett senare tillfälle.

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content