Svenska
Gamereactor
nyheter
Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water har nu passerat Top Gun: Maverick i intäkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den monumentala biosuccén som stavas Top Gun: Maverick skulle bli svårslagen med sina 14 miljarder i intäkter sades det. Hold my beer, svarade James Cameron och såg till att Avatar: The Way of Water gick om efter bara tre veckor. Lite drygt fyra månader behövde Tom Cruise och hans gäng för att nå sina siffror.

Det såg dock lite svajigt ut, efter premiären när siffrorna inte riktigt nådde upp till prognosen men med långledigt och avklarad julstress så har folk strömmat till biograferna för att se uppföljaren till tidernas mest framgångsrika film. 20 miljarder behöver den spela in, enligt Cameron själv, för att gå runt och med över 14 miljarder i kassan redan efter tre veckor så ser det onekligen ut som om att man kommer att klara målet. Enligt Variety så skall det dock räcka med "endast" 15 miljarder för att gå med vinst, vilket i sådant fall med allra största sannolikhet kommer att ske redan innan veckan är slut.

När det gäller 20 miljarder i intäkter så är det blott fem filmer som har lyckats nå den milstolpen; Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Star Wars: The Force Awakens, Titanic och just Avatar. Nu pekar alltså mycket på att Avatar: The Way of Water snart kommer att sälla sig till denna exklusiva skara.

Avatar: The Way of Water

Relaterade texter



Loading next content