Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis värvar ett nytt CS:GO-lag för damer i sommar

Den nuvarande listan släpps mestadels.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den danska e-sportorganisationen, Astralis, har meddelat att den gör några allvarliga förändringar i sitt damlag Counter-Strike: Global Offensive och kommer att släppa alla sina nuvarande medlemmar förutom lagkaptenen Aurora "aurora" Lyngdal.

När det gäller varför Astralis gör detta har laget meddelat att det bygger om kring ett team av unga talanger med det "ultimata målet att vara en del av världseliten".

Astralis sportchef Kasper Hvidt kommenterade beslutet: "Vi kommer att presentera ett lag som, förutom lagkapten Aurora Lyngdal, kommer att bestå av unga, talangfulla danska spelare med stor potential och en önskan att vara en del av Astralis med allt vad det innebär. Målet är att utveckla ett lag som kan konkurrera på toppnivå under de kommande åren. Just nu kommer fokus att vara att samla ett lag som tillsammans med tränaren och organisationen kan bygga vidare på Astraliskulturen, som handlar om mycket mer än att bara spela och vinna matcher.

När det gäller när detta lag kommer att presenteras får vi veta att Astralis kommer att presentera det på sommaren så att det kan tävla i Impact League i augusti.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content