Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis har bänkat sin CS:GO-tränare

Och lovade ytterligare förändringar i organisationen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var först igår som vi rapporterade om nyheten att k0nfig skulle kliva bort från konkurrenskraftiga Counter-Strike: Global Offensive och Astralis efter en incident på Malta som såg proffset svårt skadat. Sedan detta tillkännagivande har den danska e-sportorganisationen beslutat att göra ytterligare ändringar i sitt CS:GO-team.

Detta kommer nämligen i bänkningen av A-lagstränaren Martin "spår" Heldt. Detta har hänt eftersom resultaten "inte har uppfyllt våra förväntningar" som Astralis uttrycker det. Det blir talangtränaren Peter "casle" Toftbo Ardenskjold som tar över posten som huvudtränare medan laget hittar en ersättare på heltid.

Detta är inte den enda förändringen som kommer att hända, eftersom laget har lovat ytterligare förändringar i laget i framtiden.

Som noterats av VD Anders Hørsholt, "På Astralis har vi under många år byggt en solid grund för vårt team och vår verksamhet, men medan vi bygger en stark verksamhet har vi inte alls levt upp till våra egna förväntningar när det gäller resultat i Counter-Strike-divisionen."

"Under de kommande veckorna och månaderna, vi kommer att arbeta med att modernisera och utveckla organisationen kring Counter-Strike-teamet, där vår sportchef kommer att titta på alla nuvarande och potentiellt nya roller och nödvändiga uppgraderingar på och runt laget.

Hørsholt avslutar med: "Vi har satt ribban otroligt högt med vad vi uppnådde 2018-19. Ingen kommer någonsin att nå den nivån av dominans, men det förändrar inte uppgiften: Vi måste återställa tydligheten i vårt sätt att göra saker, och vi måste återgå till en position där vi är i kampen om titlar och toppositioner. Det kommer inte att ske över en natt, men arbetet har börjat".

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Astralis

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content