Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Astralis bänkar två medlemmar och värvar två nya stjärnor

Den danska organisationens Counter-Strike-team har skakats om.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den danska e-sportorganisationen Astralis har bekräftat att två nya personer har värvats och att två nuvarande medlemmar bänkas. I ett försök att återvända till toppen av professionella Counter-Strike har Astralis officiellt flyttat Christian Møss "Buzz" Andersen och Johannes "b0RUP" Borup från startlistan och har istället tagit in den tidigare Heroic duon Martin "stavn" Lund och Jakob "jabbi" Nygaard som ersättare.

Det bör noteras att både stavn och jabbi nyligen togs bort från Heroic startelvan för en påstådd trolöshet mot huvudman angående hur paret utforskade andra möjligheter i scenen, samtidigt som de ska ha kommit överens om en kontraktsförlängning med Heroic samtidigt. Under denna uppsättning händelser nämndes det att Astralis var laget som paret ville lämna Heroic till förmån för att gå med.

På grund av att vi misslyckades med att kvalificera oss för BLAST Premier: World Final i december kommer vi nästa gång att se den här versionen av Astralis i aktion vid olika mindre evenemang fram till det nya året.

Counter-Strike 2

Relaterade texter

5
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har fortsatt att desarmera bomber, räddat gisslan och köpt hutlösa mängder vapen i denna uppföljare till det klassiska Counter-Strike...Loading next content