Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Mirage

Assassins Creed Mirage är ungefär 20-30 timmar långt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Något som fått många fans att längta lite extra efter Assassins Creed Mirage är att speltiden bantats ner ganska markant om man jämför med exempelvis Assassins Creed Valhalla som fått viss kritik för att vara lite för långt för sitt eget bästa. Det kommer alltså inte Mirage att vara utan det blir en mer komprimerad upplevelse likt de äldre delarna i serien.

Tidigare har Ubisoft konstaterat att det kommer vara runt 15-20 timmar långt men man har nu uppdaterat detta efter att ha gjort en del testspelningar av det och enligt producenten Fabian Salomon så kan vi istället räkna med runt 20-30 timmars speltid. Håller man sig till bara storyn så landar det på runt 20 timmar, vill man göra sidouppdrag och så vidare så tar det istället närmare 30 timmar att klara av. Ubisoft har även tidigare bekräftat att den öppna världen som i det här fallet är Bagdad kommer vara ungefär lika stort som Konstantinopel i Assassins Creed Revelations.

Assassins Creed Mirage släpps den 12:e oktober till Playstation 5, Xbox Series S/X och PC.

Assassin's Creed Mirage

Relaterade texter

Assassins Creed MirageScore

Assassins Creed Mirage

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Någonstans hörs ljudet från en santur, ett stränginstrument som får en att transporteras till en svunnen tid i ett annat land där du sitter med din handkontroll i ditt...Loading next content