Svenska
Gamereactor
artiklar

Game On - En omstart

Vi ändrar våra planer för denna sommar och berättar nu allt du behöver veta om vårt Game On-program...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sedan vi sist skrev till dig om Game On, vårt sommarprogram med spelrelaterade exklusiviteter, har mycket hänt. Vi föreställde oss detta som en stor möjlighet för utgivare och utvecklare att prata med dig via oss om deras kommande projekt i stället för E3, vilket normalt skulle sätta igång nästa vecka, men i år avbröts på grund av den pågående corona-pandemin.

För flera veckor sedan började vi processen att samla en trave fräna utannonseringar och annat roligt, och om vi får säga det själva har vi lyckats väl. Men vi har också fått kämpa för att faktiskt få våra planer att gå i lås under senaste tiden på grund av pågående händelser utanför vår kontroll där bland annat de tragiska händelserna bakom Black Lives Matter-rörelsen med rätta har dominerat mediautrymmet och ändrat allas prioriteringar för att uppmärksamma rasism.

I slutändan har vi beslutat att inte avbryta Game On, men vi ändrar planerna något. Vi kommer fortfarande att dela ett antal exklusiva intervjuer och texter. Vi kommer fortfarande att täcka de online-evenemang som bland annat Microsoft, Sony och alla större utgivare som EA och Ubisoft planerar, och vi kommer fortfarande att förtitta de mest spännande spelen under de kommande dagarna och veckorna. Men vad vi inte kommer att göra är att försöka klämma ner allt vi har förberett för dig på fem korta dagar.

Game On kommer istället att köras från nu till slutet av sommaren, och kulminerar med Gamescom sent i augusti, och från och med nu kommer vi att göra vårt bästa för att låta dig fly från omvärldens hårda verkligheter, med nytt och exklusivt innehåll varje vecka om spelen som förenar oss alla.

Detta är en annons:

Därmed kommer själva event-delen av Game On, som den var tänkt, att ge plats för en mer avslappnad och långvarig täckning sommaren här på Gamereactor. Vi hoppas att du förstår vårt beslut och vi ser fram emot att spendera de kommande veckorna med att få dela vårt arbete med dig. Tack.

Game On - En omstart


Loading next content