LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      artiklar

      Hetast 2011 (del 4)

      En enig Gamereactor-redaktion har efter vilda diskussioner fyllda av blod, svett och tårar kunnat enas om de hetaste spelen under 2011. Här är den sista delen med årets allra hetaste spel

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ
      Hetast 2011 (del 4)

      5. The Legend of Zelda: Skyward Sword
      Plattform: Wii
      Utvecklare: Nintendo
      Utgivare: Nintendo
      Premiär: 2011

      Det finns få saker som kan få redaktionen att kollektivt börja fnittra som en förskoleklass på lustgas, men nya Zelda-spel hör definitivt till den kategorin. När så den grönklädde och evigt unge Link gör Wii-entré på allvar är våra förväntningar uppskruvade till max, redan från början. Ambitionerna med Legend of Zelda: Skyward Sword är tydliga; kontrollen ska vara helt baserad på Motion Plus och flytet ska vara magiskt bra, något som också får stöd i alla rapporter. Potentialen i ett Zelda med lång utvecklingstid, tight kontroll och utsökt grafisk design är inget annat än svindlande..

      Hetast 2011 (del 4)
      Detta är en annons:

      4. Mass Effect 3
      Plattform: PC, PS3, Xbox 360
      Utvecklare: Bioware
      Utgivare: EA
      Premiär: Hösten

      Liksom 2007 (Super Mario Galaxy, Mass Effect, Halo 3, Metroid Prime 3) var 2010 (Super Mario Galaxy 2, Mass Effect 2, Halo: Reach, Vanquish ) rymdens år i TV-spelsvärlden. 2011 lär inte bli sämre, då Commander Shepard slutligen måste samla alla krafter han kan för att rädda Jorden från att bli ett minne blott. Invasionen är nämligen ett faktum. Bioware har hållit en skyhög kvalité rakt igenom Mass Effect-serien. Trean lär inte bli något undantag. Den intressanta frågan är om man kan toppa det man tidigare åstadkommit. Om man lyckas, ja, då är sci-fi-nirvana inte långt borta.

      Hetast 2011 (del 4)

      3. Uncharted 3: Drake's Deception
      Plattform: PS3
      Utvecklare: Naughty Dog
      Utgivare: Sony
      Premiär: November

      Detta är en annons:

      Vi har följt Nathan Drake genom regnvåta djungler och översnöade bergspassager, men när vi möter honom den här gången... är det bara öken. Vi finner honom stapplandes genom vraket av ett störtat passagerarplan. "Jag gjorde det där" mumlar han och snor ett vapen från en död fiende dold av sanddynerna. Redan där är vi förbluffade. Förbluffade över att det är ännu snyggare än Uncharted 2, som redan var ett av de snyggaste spelen någonsin, med en del sjukt läckra effekter som Nathans fotspår i torr sand som sipprar igen så fort han går vidare. Förbluffade över att det här ska gå att köra i 3D. Att döma av det vi har sett av eldstriderna är de också ännu mer intensiva och innehåller en del nya närstridsrörelser för att Drake ska kunna kunna hantera flera fiender samtidigt. Kort sagt låter det ännu bättre än Uncharted 2 och det är väl all anledning vi behöver för att dregla kraftigt av blotta tanken.

      Hetast 2011 (del 4)

      2. The Witcher 2: Assasins of Kings
      Plattform: PC
      Utvecklare: CD Projekt Red
      Utgivare: Namco Bandai
      Premiär: Maj

      Piskad, smiskad, blodig och skitarg. Monsterjägaren Geralt återvänder i år i ett av årets matigaste äventyr och nu kommer vi att få smaka på ett actionrollspel som ska köra över konkurrensen med en ångvält om allt går som det skall. Att någon satsar helhjärtat på ett spel som primärt kommer att lanseras till PC är inte speciellt vanligt i dagens bransch, men faktum är att polska CD Projekt Red ser ut att ha en riktig vinnare på gång. Med en helt ny grafikmotor, ett helt nytt stridssystem, ett fördjupat rollspelssystem där spelarens handlingar får större effekt på saker och ting samt även en bättre, större och djupare handling kommer The Witcher 2 att bli svårslaget. Mellansekvenserna i det förra spelet var riktigt bra och denna gång verkar de bli snäppet vassare och ser ut att bära fram handlingen på ett ännu bättre sätt. Kombinerat med svinläckert animeringsarbete och riktigt bra röstskådisar och det är svårt att inte fnittra okontrollerat.

      Hetast 2011 (del 4)

      1. Elder Scrolls V: Skyrim
      Format: PC, PS3, Xbox 360
      Utvecklare: Bethesda
      Utgivare: Bethesda
      Premiär: November

      Inga överraskningar här inte. Spelåret 2011 ser redan otroligt starkt ut, men vilket spel skulle någonsin ens kunna komma i närheten av The Elder Scrolls V: Skyrim? Svaret på det är naturligtvis: Inget! Absolut inget alls. Spelvärlden har i flera år ropat som hungriga vargar efter Bethesdas nästa fantasy-epos och i November är det äntligen dags. Vi förväntar oss inget mindre än att Todd Howard & co ska bända och böja på sitt spelsystem och sin kosmologi till förbannelse för att leverera ett så underhållande äventyr som möjligt. Och av det vi sett hittills så verkar de göra just det. Ny grafikmotor, en totalflört med nordisk mytologi, ännu ett soundtrack av Jeremy Soule, drakar och en helt ny värld att utforska, är alla skäl till att vi på redaktionen piper till så fort någon så mycket som hostar om 11.11.11. Bara verktyget Radiant Storytelling som gör att varje liten handling som din karaktär gör kan påverka spelvärlden, är mer än tillräckligt för att vi redan nu ska börja fila på våra askedsbrev till nära och köra, för att sedan för all framtid försvinna in Elder Scrolls fantastiska värld.

      Hetast 2011 (del 3)

      Hetast 2011 (del 2)

      Hetast 2011 (del 1)



      Loading next content