Svenska
Gamereactor
artiklar

Månadens läsare (maj) har korats

Många användare har betett sig exemplariskt under den gångna månaden och många har postat läsvärda kommentarer och strålande blogginlägg, men bara en kan vinna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var för tre månader sedan som vi meddelade att vi avsåg att dra igång Månadens läsare, igen, en viktig del av sitens tillväxtperiod och utveckling från cirka 12-13 år tillbaka och något som vi helt ärligt hade glömt bort - korkat nog. Månadens läsare är helt enkelt tävlingen där vi varje månad korar och hyllar en av våra medlemmar för dennes bidrag till sidan. Något vi baserar på aktivitet i bloggar, kommentarer och artiklar men även sett till individens generella ton och genomsnittlig kvalitet på inläggen. Så med maj bakom oss är tiden kommen att slutligen kora årets första segrare här på Gamereactor.

Månadens Gamereactor-läsare under maj är ingen mindre än Magister Tuomo vars trevliga ton och skötsamma. genomtänkta beteende gjort Gamereactor.se en bättre plats under den gångna månaden. Vi har alla njutit av magisterns inbjudande och framförallt informativa bloggar om hans husdjursspindlar samt hans initierade, passionerade inlägg om sin gitarrhobby och just därför korar vi härmed Tuomo till Månadens läsare i maj 2022. Om Tuomo vill ha en specialgjord bloggbanner från oss på redaktionen är det enklast om du kontaktar mig på [email protected] så fixar jag naturligtvis det.

Stort grattis Magister Tuomo!

Månadens läsare (maj) har korats
"Magister Tuomo" är Månadens läsare i maj 2022 här på Gamereactor.se.
Detta är en annons:


Loading next content