Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
artiklar
Hot Wheels Unleashed

Vi pratar med studion bakom Hot Wheels Unleashed

Gamereactors egen Johan Mackegård tog ett snack med Milestone för att få veta mer om framtiden för överraskningssuccén Hot Wheels Unleashed...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ni utannonserade nyligen expansionen Monster Trucks, vad kan vi förvänta oss?
Domenico Celenza, Producent: - Monster Truck-expansionen kommer att innehålla en helt ny miljö, nya objekt för banbyggande, fem nya fordon, ett paket med bildelar för customization-delen i spelet samt en ny track-modul.

Kommer några av monstertruckarna att baseras på välkända modeller ur verkligheten?
- Naturligtvis! Precis som när det rör alla andra bilmodeller i vårt spel lägger vi massor av tid på att efterlikna verkliga förlagor och få med alla typer av detaljer från de små leksaksbilmodellerna. Alla fem nya bilar kommer att baseras på väldigt kända monster trucks som vi absolut tror att du kommer att känna igen. De kommer dessutom att skilja sig åt ganska mycket vilket gör att du bör testa dem alla för att hitta vilken av dem som bäst passar din spelstil.

Hot Wheels UnleashedHot Wheels Unleashed
Här på Gamereactor gillar vi Unleashed väldigt mycket och ser fram emot kommande DLC.

I den kommande expansionen ser det ut som om ni rör er bort från de ikoniskt knalloranga banorna, stämmer det?
- Både och. Den nya miljön i Monster Truck-expansionen baseras på en fiktiv stop motion-studio som vi skapat för att efterlikna de studios som används när bland annat videokreatörer på Youtube skapar de där ursnygga stop motion-snuttarna som vi här på Milestone ofta hypnotiseras av. Vi har flera olika teman i den nya världen och som förare kan du denna gången hoppa ur banorna på väl valda ställen och tävla på diverse dioraman. De olika underlagen samt materialen kommer dock inte att påverka fartkänslan eller körkänslan eftersom det i grunden handlar om "fake"-modeller som en del av stop motion-studion, men vi utlovar spännande racing på utmanande platser.

Detta är en annons:

Ni har själva beskrivit Hot Wheels Unleashed som en "super suprising smash hit", förutom Monster Truck-expansionen, hur ser era framtida planer för spelet ut?
- Vi har en väldigt väl utbyggd DLC-plan som vi kommer att rulla ut successivt under de kommande åren för att fortsätta att fylla spelet med med kvalitativt innehåll. En stor och betydande del av framgången för Unleashed baseras på det faktum att användarskapade banor gör att spelare tillbringar mer tid med spelet och där kommer vi att anordna fler och större tävlingar för att aspirera till ännu mer kreativitet bland vår spelarbas. Vår tävling "Design Battle Contest" är en del av dessa planer där spelarna ombeds tävla genom att designa en ny livery till Rodger Dodger och vinnaren får sin skapelse förevigad i form av en officiell Hot Wheels-leksaksmodell.

Hot Wheels UnleashedHot Wheels Unleashed
Om vi finge önska oss en liten sak, så vore det ett spelläge som går snabbare - Lite mer F-Zero-känsla. Tack!

Ni har sagt att bi inte avser att inkludera miktotransaktioner i Unleashed, men vissa av våra läsare har uttryckt oro i och med att det finns loot-lådor i spelet som man idag låser upp med ingame-valuta. Kommer det att komma en tid då vi kan köpa innehåll i Unleashed med riktiga pengar?
- Vi har inga planer på mikrotransaktioner i Hot Wheels Unleashed, nej.

Vi har fått Spongebob-bilen, Batmobile och många flera kända fil/TV-kärror i Unleashed såhär långt, kommer det flera av dessa?
- Ja, men mer än så kan jag inte säga.

Detta är en annons:

Att skapa egna banor och köra banor som andra skapat är en viktig del av Unleashed, men många efterfrågar möjligheten att tävla mot AI-bilar på dessa banor. Kommer den funktionen att komma?
- Det finns en komplexitet i hur dessa banor sätts ihop enligt spelarens egna val och att stoppa in datorkontrollerade motståndarbilar i de loppen är svårt.

Om ni fick addera precis vad som helst till spelet, vad skulle det vara?
- Helikoptrar och eldkastare. Alla spel blir per definition bättre om man adderar helikoptrar och eldkastare.

Relaterade texter

Hot Wheels UnleashedScore

Hot Wheels Unleashed

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Kan ett racingspel med leksaksbilar verkligen vara något att ha? Svaret är ja och Mackegård är här för att berätta varför...Loading next content