LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      artiklar

      Årets hårdvara 2022

      Den allra sista kategorin i Gamereactor Årets spel 2022 stavas hårdvara och här listar vi alltså våra favoritprylar från de 12 månaderna som precis passerat...

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ
      Årets hårdvara 2022

      (5) HP Omen 27u / Recensionen
      Vilken är den enskilt bästa gamingmonitorn vi testat under hela 2022? HP Omen första skärm någonsin. 27u släpptes i höstas och med målet att slå sig in bland de mer esport-orienterade dundermonitorerna för de seriösa pro-spelarna lyckades datorjätten verkligen med att sparka in dörrarna och ta delar av marknaden som gisslan. För så bra är verkligen 27u som med sin strålande snygga design, lysande stativ, fantastiska panel och suveräna bildkvalitet slog oss med häpnad.

      Årets hårdvara 2022

      (4) TCL 98" C735 / Recensionen
      När det först släpptes trodde vi alla att den mest bara skulle vara stor. Inte särskilt bra. Stor och frän. Det visade sig dock att TCL:s direkt monstruöst stora TV var lika stor som den var bra och med tanke på hur mycket TCL fokuserar på oss gamers och med tanke på hur tokiga vi på Gamereactor är i stor bild, gjorde vi denna TV till en del av vår officiella testrigg under det gångna året. För TCL 98" är inget annat än strålande. Rapp panel perfekt optimerad för att spela på, lysande rörelsehantering och superb ljusuniformitet. Att gå från 85" till 98" (som vi gjorde här på kontoret) har verkligen gjort underverk för inlevelsen i såväl Warzone 2.0 samt God of War: Ragnarok som när vi kikat på UHD 4K-film.

      Detta är en annons:
      Årets hårdvara 2022

      (3) Steam Deck / Recensionen
      När Nintendo Switch börjat svettas mer än ymnigt på sistone damp Valves Steam Deck ner som en oerhört välbehövlig bomb i mars. Istället för att gäcka i våra svettigt dunkla datorhörnor kunde vi plötsligt ta med hela vårt digra Steam-bibliotek ut på balkongen i vårsolen och njuta. Möjligheten att återbesöka våra gamla, redan inköpta Steam-favoriter (och inte behöva betala 599 kronor för hafsiga konverteringar) var minst sagt en ynnest i sig, men att få spela det nysläppta Elden Ring i 60 bilder per sekund i okristligt krispig upplösning på bärbart format - det var en upplevelse minst lika stor som att beträda The Great Plateau i Zelda: Breath of the Wild för fem år sedan. Para detta med närmast fria tyglar att skräddarsy sin egen upplevelse - varför inte köra lite Gamepass-titlar eller ens favoritmoddar? - och vi har den mest seriösa utmanaren till Nintendos bärbara herravälde sen Sony gav upp sin PS Vita.

      Årets hårdvara 2022

      (2) JBL Pro Live 2 / Recensionen
      Att det går att köpa dessa in ear-lurar för 1400 kronor är en smula bisarrt, skulle vi vilja påstå. För det råder för vår del ingen som helst tvekan om att amerikanska JBL med enkelhet skulle kunnat satt 2899 kronor som rekommenderat pris på dessa lurar och ändå sålt slut på dem. Så bra är de. Så var var de när vi testade dem och så bra fortsätter de att vara. Om du letar en komplett lur som inte bara springer cirklar runt Airpods Pro men även skåpar ut allting under 2500 kronor är det dessa lurar du bör införskaffa.

      Detta är en annons:
      Årets hårdvara 2022

      (1) LG C2 Oled / Recensionen
      Det har under året som gått dunkats ut flertalet riktigt fina TV-skärmar från en hel rad olika tillverkare. Att köpa en strålande TV idag till rimliga pengar är så enkelt att det nästan blir larvigt men det var en skärm som bräckte all konkurrens, inte minst för oss gamers som vill spela minst lika mycket som vi kikar på TV, eller film. Den TV:n heter C2 och står sig som världens bästa sett till helhetspaketet som här erbjuds. Mer ljuspunch än någonsin tillsammans med rasande bra rörelsehantering och strålande färgvärden i kombination med marknadens bästa operativsystem, marknadens smidigaste fjärrkontroll och marknadens mest kapabla "Game Mode" gjorde LG C2 till vår TV-darling under det gångna året.



      Loading next content