Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Är det lika lätt att bygga en PC som att bygga Lego?

Vi har dragit igång en tävling för att ta reda på detta och visar hur smidigt det går i en sprillans ny video...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ibland går en vadslagning för långt, och i Gamereactors fall hade vi turen att ha NVIDIA och Proshop som sponsrade en liten intern tävling som du kan se i videon ovan. Varenda en av de komponenter vi använder i den här videon är för närvarande till salu som en del av Proshop Super Days Sale.

Medan premissen är enkel, och LEGO-set finns utspridda i de flesta svenska hushåll hos barn eller vuxna med barnasinnet i behåll, var komponenterna lite svårare att bestämma.

Stjärnan i bygget är Asus ROG Strix RTX 4070 TI Super. Detta kort ger dig 16 GB VRAM, tillräckligt för att spela alla de senaste spelen i 4K, samtidigt som det stöder de många prestandaförbättrande tekniker och system som NVIDIA tillhandahåller för spelare, vare sig det gäller uppskalning eller ramgenerering, liksom den senaste generationen av Ray Tracing som ger dig ultrarealistiska reflektioner, vilket ger mycket mer verklighetstrogna och levande ljuseffekter i spelet.

Med detta grafikkort följer en Intel 14:e generationens CPU. Vi valde ett lätthanterligt Lian Li-chassi och fläktar, eftersom deras RGB-system är lätt att arbeta med, men vi tog en massiv Corsair-kylare och strömförsörjning om vi uppgraderar CPU senare. Minne och lagring är klart billigare än på länge, och med ett Z790-baserat Asus Prime-moderkort finns det gott om utrymme för att expandera om vi vill ha ännu mer senare.Loading next content