LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter
      House of the Dragon

      Andra säsongen av House of the Dragon kommer bli kortare

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Produktionen av House of the Dragon säsong två drar igång om bara några dagar och vi fans är så klart rejält hungriga på att få se fortsättningen spela ut. Men den som hoppats på en på lika många episoder som den inledande säsongen blir nog besviken för i en intervju med Deadline har teamet bekräftat att denna kommer bli kortare. Ett beslut en talesperson för HBO sagt är taget baserat på den historia de vill berätta under den andra säsongen.

      Rykten säger att seriens exekutiva producent Ryan Condal har backat bandet lite för att försöka få en bättre översyn av vad som komma skall. I dagsläget är det nämligen ännu oklart om House of the Dragon kommer avslutas på säsong tre eller om det kommer produceras även en fjärde. Som vissa av er vet är det George R.R. Martins bok Fire & Blood som ligger till grund för serien men produktionsteamet har tidigare gjort det klart att de inte har några planer på att följa den till punkt och pricka, utan snarare ämnar att försöka fånga de viktigaste delarna.

      Så om inga fler planeringsmässiga förändringar sker kommer säsong två bli åtta episoder lång, snarare än de först planerade tio. Hur detta sen påverkar säsong tre återstår att se men Condal och Martin antyder till att det med stor sannolikhet i slutändan kommer bli fyra säsonger innan hela historien är berättad och klar.

      Vad är dina förhoppningar inför den andra säsongen? Vad vill du se mer, respektive mindre av?

      House of the Dragon
      "Ge mig en kram för böveln!"

      Relaterade texter

      0
      En dubbel dos House of the Dragon-trailers

      En dubbel dos House of the Dragon-trailers

      NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

      Vi visste redan att den andra säsongen av House of the Dragon skulle ha premiär i juni, men nu är det dags för saftigare detaljer än så. Warner Bros Discovery har inte...



      Loading next content