Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Allt om Call of Duty: Warzones massiva Caldera-bana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I september fick vi några smygtittar av vad som väntar i Call of Duty: Warzone Pacific, och nu när vi bara är en vecka från att Call of Duty: Vanguard-spelare kan ta del av den nya banan är det dags för mycket mer information.

Förutom att släppa en lång artikel som går in i detalj om hur Call of Duty: Warzone-banan Caldera fungerar, har vi också fått en trailer som guidar oss genom några av de soliga omgivningarna. Både text och video gör det mycket tydligt att utvecklarna inte ljög när de sade att detta kommer att vara den största och mest mångsidiga banan i seriens historia. Från fantastiska hotell och övergivna bensinstationer till hemliga grottor och slitna ruiner blir det inte svårt att hitta favoriter bland de femton olika områdena på ön.

Att vi dessutom får tillgång till alla Vanguards vapen och operatörer, nya fordon och förmågan att flyga, implementeringen av det nya antifusksystemet, förändringar i Gulag och annat - är liksom bara grädden på moset.

HQ
Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...Loading next content