Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone 2

Allt om Call of Duty: Warzone 2 och Season 1 av Modern Warfare II

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter månader av rykten lät Activision i september presentera många av de förändringar och förbättringar som Call of Duty: Warzone 2 erbjuder när det lanseras den 16 november. Nu är det dags att gå in på ännu mer detaljer.

Företaget har publicerat en omfattande blogg där vi får veta det mesta om Call of Duty: Warzone 2 och första säsongen av Call of Duty: Modern Warfare II. När det gäller förstnämnda lär vi oss bland annat att det finns ännu fler sätt att komma åt sina Loadouts, Gulag tillåter alla spelare i 2vs2-matcher att återvända om de dödar den datoriserade fängelsevakten som dyker upp och förmåner erhålls genom att döda AI-fiender. Allt detta ovanpå den nya banan, mycket fler alternativ i och på vattnet, möjligheten att höra vad andra säger om de är nära, en förhörsfunktion som låter dig få information från fiender som är "Down", en ny butik och ett gäng med nya fordon - får verkligen det här att låta som en bättre och större utgåva av Warzone. För den som föredrar att se sin karaktär och spela i ett tredjepersonsperspektiv är det också möjligt under hela säsongen.

Samtidigt passar de på att avslöja mer om Warzones DMZ-läge. Här handlar det om att överleva och ta sig till exfiltrationsplatsen samtidigt som man slutför utmaningar, dödar fiender och letar efter bättre utrustning som gör senare försök lättare. Om du fortfarande föredrar det ursprungliga Warzone, finns det inget att frukta eftersom det spelet kommer att fortsätta existera på egen hand.

När det gäller den första säsongen av Call of Duty: Modern Warfare II, så startar denna redan den 14 november. Sedan väntar en ny upplaga av Shoot House, medan en ny Shipment kommer senare under säsongen. De av oss som gillar co-op kan också se fram emot ett nytt Special Ops-uppdrag innan franchisens första Raid anländer mitt under säsongen. Som utlovat och förväntat får vi även nya vapen, operatörer, ett nytt Battle Pass, spellistor med mera som du kan se en fin översikt över på bilden nedan.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterade texter

9
Call of Duty: Warzone 2Score

Call of Duty: Warzone 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Vi har begett oss till Al Mazrah i kampen om att rensa platsen på soldater och stå ensam kvar och satt betyg på upplevelsen...Loading next content