Svenska
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Alien: Isolation till Switch erbjuder förbättrad bildkvalitet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

År 2014 bevisade Creative Assembly att det faktiskt inte är någon som kan höra oss skrika i rymden när de lanserade Alien: Isolation, ett av generationens bästa skräckspel. Nu släpps det idag till Nintendo Switch, och då kan man ju undra hur denna version står sig gentemot Playstation 4 och Xbox One.

Just detta har nu Digital Foundry tagit rätt på, och resultatet är imponerande. Spelet använder tekniker som dynamic resolution scaling, contrast adaptive sharpening och TAA (temporal anti-aliasing) - och trots det rullar Alien: Isolation på i runt 1080p större delen av tiden i dockat läge, där det som sämst rasar till 756p. Genom suveränt användande av anti-aliasing så erbjuder Switch-versionen faktiskt bättre bildkvalitet än de andra konsolerna tack vare reducerat edge shimmering och aliasing.

Spelar du bärbart är det 720p som gäller och som läst trillar upplösningen ner till 504p. Tyvärr saknas dock motion blur i Switch-utgåvan, men Digital Foundry konstaterar att detta är en utmärkt version som vida överträffar förväntningarna och rent av erbjuder surround-ljud.

Är du redo att bli halvt ihjälskrämd till Switch?

HQ
HQ
Alien: Isolation

Relaterade texter

7
Alien: Isolation (Android & Ios)Score

Alien: Isolation (Android & Ios)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ridley Scotts originalmonster traskar in på våra mobiltelefoner och ett vettskrämd Hegevall har spelat igenom 2014 års bästa skräckspel på sin Iphone 13 Pro Max...

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Creative Assembly har axlat ansvaret att göra rymdäcklet rättvisa. En skräckslagen och imponerad Oliver Thulin har fällt den slutgiltiga domen...Loading next content