Svenska
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Alien: Isolation släpps till Nintendo Switch den 5 december

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utvecklaren Feral Interactive har redan tidigare avslöjat att de arbetar på Alien: Isolation till Nintendo Switch, och tydligen börjar de bli klara. Därför meddelas nu att spelet släpps den 5 december, och gör det alltså möjligt att på nytt uppleva den ofta isande skräcken i äventyret samt ta den med sig på resande fot.

Om du missade originalet, så spelar du alltså som Ellen Ripleys dotter Amanda, 15 år efter originalfilmen. Du ska försöka ta reda på vad som hänt din mor samt utforska rymdbasen Sevastopol för att få svar på dina frågor - något som dock försvåras ganska ordentligt av det faktum att en Xenomorph vandrar omkring. Vi utnämnde det till 2014 års allra bästa spel, här på Gamereactor.

Switch-versionen bjuder på gyro-sikte för den som föredrar det, men även HD-rumble samt allt tidigare DLC. Vill du läsa vår recension av Alien: Isolation, så hittar du den här.

Kommer du passa på att spela Switch-versionen?

HQ
HQ
Alien: Isolation

Relaterade texter

7
Alien: Isolation (Android & Ios)Score

Alien: Isolation (Android & Ios)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ridley Scotts originalmonster traskar in på våra mobiltelefoner och ett vettskrämd Hegevall har spelat igenom 2014 års bästa skräckspel på sin Iphone 13 Pro Max...

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Creative Assembly har axlat ansvaret att göra rymdäcklet rättvisa. En skräckslagen och imponerad Oliver Thulin har fällt den slutgiltiga domen...Loading next content