Svenska
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Alien: Isolation släpps till Android och Ios i december

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att Alien: Isolation ursprungligen lanserades för mer än sju år sedan, kommer nu en ny version av skräckklassikern som fortsätter vara högt älskad, den här gången till mobila enheter. Denna version har utvecklats av Feral Interactive och släpps till Android- och Ios-enheter den 16 december för $14,99.

Enligt pressmeddelandet har spelet skräddarsytts för pekskärm med en anpassningsbar upplevelse, och kommer även att stödja handkontroller för den som ansluter en sådan. Utöver detta kommer alla sju expansioner finnas tillgängliga i samband med lanseringen, vilket förlänger den redan ganska långa skräckresan avsevärt.

Förhandsbokningarna är redan igång, och du kan ta en titt på den typ av spelupplevelse som titeln kommer att erbjuda i den nya mobiltrailern nedan.

HQ
Alien: Isolation

Relaterade texter

7
Alien: Isolation (Android & Ios)Score

Alien: Isolation (Android & Ios)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ridley Scotts originalmonster traskar in på våra mobiltelefoner och ett vettskrämd Hegevall har spelat igenom 2014 års bästa skräckspel på sin Iphone 13 Pro Max...

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Creative Assembly har axlat ansvaret att göra rymdäcklet rättvisa. En skräckslagen och imponerad Oliver Thulin har fällt den slutgiltiga domen...Loading next content