Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Adjö Philadelphia Fusion, hej Seoul Inferno

Overwatch League-laget byter namn inför säsongen 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan majoriteten av Overwatch League-nyheterna under de senaste veckorna har kretsat kring tillägg och värvningar, har Comcast Spectator (ägarna till Philadelphia Fusion-laget) meddelat att laget kommer att göra en allvarlig förändring när det ser mot säsongen 2023.

Specifikt kommer franchisen att ommärkas och kommer nu att kallas Seoul Inferno, eftersom den lämnar staden Philadelphia till förmån för att bli det andra laget baserat i Sydkorea.

Anledningen till detta beslut beror helt enkelt på det faktum att laget mestadels har varit baserat i Seoul ända sedan pandemins början, och nu i ett försök att bäst lyckas 2023 kommer laget att flytta permanent när det siktar på en mästerskapspokal.

"När vi förbereder oss för nästa säsong har vi utvärderat hur vi bäst kan tävla på en konsekvent mästerskapsnivå, och vi har insett att vår franchise kommer att vara bäst positionerad för att lyckas i Seoul", säger Dave Scott, VD och koncernchef för Comcast Spectacor. "Vi är glada över att börja detta nästa kapitel som Seoul Infernal, och vårt team är stolta över att representera våra nuvarande och framtida fans på den globala scenen."

Infernal kommer nu att ha sitt huvudkontor på T1: s huvudkontor i Seoul, och när det gäller dess nya logotyper, tröjor, lista och så vidare kommer allt detta att presenteras under de kommande veckorna och månaderna.

Det bör sägas att ägande, ledning och den för närvarande undertecknade listan inte kommer att ändras efter denna flytt.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content