Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Activision vann stämningsansökan från WWE-brottare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För två år sedan rapporterade vi att WWE:s superstjärna Booker T stämt Activision för att ha kopierat karaktären G.I. Bro, känd från både serier och i ringen, i skapandet av David "Prophet" Wilkes från Call of Duty: Black Ops 4. Nu meddelar Games Industry att en jury har beslutat att det inte var något upphovsrättsintrång och att Booker T därmed har förlorat sitt mål.

Enligt juryn äger Booker T "inte idén om en arg man med en arg blick", även om vi måste säga att det onekligen finns vissa likheter mellan karaktärerna. Skaparna av Activisions karaktär säger Wiles kropp (inte ansiktet) modellerades med Dwayne "The Rock" Johnson som inspiration.

Du kan kolla in de två karaktärerna nedan. Booker T's G.I. Bro till vänster och Activisions David "Prophet" Wilkes till höger. Tycker du att juryn hade rätt eller fel i det här fallet?

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterade texter

0
Eunited vann 2019 CWL Finals

Eunited vann 2019 CWL Finals

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Första CWL-finalen har nu avsluts i Miami där deltagarna slogs om $1,25 miljoner. Eunited och Gen.G möttes där och förstnämnda segrade alltså i slutändan, och det var...Loading next content