Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Activision bekräftar detaljer om Call of Duty League 2024

Den kommer att starta i december och ha fyra majors.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Activision har äntligen bekräftat hur 2024 Call of Duty League kommer att se ut. Efter olika läckor och rykten har det avslöjats att säsongen kommer att starta den 8 december 2023, innehålla fyra majors som kommer att bestå av sju kvalmatcher (upp från fem), kommer att spelas på Call of Duty: Modern Warfare III, och att säsongen slutar efter juni 2024.

Det bekräftades också att de fyra majors kommer att vara värd för Boston Breach, Miami Heretics, Toronto Breach, Miami Heretics, Toronto Ultra och Carolina Royal Ravens, i den respektive ordningen, och att på grund av att varje Major har ett ökat antal ordinarie säsongsmatcher/kvalmatcher, CDL-poängen som delas ut till lag vid LAN-evenemangen i slutet av varje Större rotation kommer att ökas.

Säsongen 2024 kommer också att se action spelas på Hardpoint, Search and Destroy och Control, och när det gäller de exakta datumen för säsongen (minus mästerskapet eftersom det ännu inte har bekräftats) kan du se schemat nedan.

Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content