Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter V

2,5 miljoner nya Street Fighter V-spelare till Playstation 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Street Fighter V fick en ganska skakig start, men är ett av dessa många fina exempel på spelk där utvecklarna inte gett upp, utan fortsatt bygga ut och lyssna på communityt. Idag är det ett toppspel och redan i våras lät Capcom meddela att det sålt över 4,5 miljoner exemplar (PC och Playstation 4) med Arcade Edition inräknat.

I september lades det dock till som gratisspel med Playstation Plus (tillsammans med PlayerUnknown's Battlegrouds) och det var tydligen ett bra drag. Gamstat rapporterar nämligen att antalet spelare till Playstation 4 växte från 6,4 miljoner till 8,9 miljoner på bara fem dagar. Mest i asiatiska länder, följt av latinamerikanska.

Gamstat är dock ingen officiell källa och antalet spelare är inte detsamma som antalet nedladdningar. Trots det, anser vi att det ger en fingervisning om att det blev en rejäl succé.

Street Fighter V

Relaterade texter

Street Fighter VScore

Street Fighter V

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det blivit dags för fightingvärldens mest välpiskade strykpåsar att göra storslagen comeback. Jonas Mäki har delat ut betyg...Loading next content