Svenska
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

2024 eChampions League kommer att ha en prispott på $280 000

Och den har utökats och justerats för att passa EA Sports FC Pro-ekosystemet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA och Union of European Football Associations (UEFA) har tillkännagivit ett gäng förändringar för 2024 eChampions League. Evenemanget kommer att ha en prispott på $280 000 och har justerats så att det passar ekosystemet EA Sports FC Pro och är nu också exklusivt för fotbollsklubbar.

Turneringen kommer att starta med regionala FC Pro Leagues under februari, mars och april, där lagen kommer att försöka kvalificera sig till gruppspelet i eChampions League. På många sätt liknar detta hur det fysiska Champions League -formatet fungerar, förutom att det nu också kommer att finnas ett utkast där lagen kommer att bygga ut sina lag och trupper i spelet baserat på fastställda krav.

När gruppspelet är klart kommer tävlingen att äga rum den 11 och 12 maj och kommer att se en knockout-grupp bildas, där de 24 bästa spelarna kommer att bege sig till London mellan 18-19 maj för att tävla i en singel-elimineringsturnering där de åtta bästa kommer att gå vidare till eCL Finals. Själva Finals kommer också att hållas den 29 maj i London, strax före själva finalen i den fysiska turneringen, där över 1000 fans kommer att kunna delta.

EA Sports FC 24

Relaterade texter

4
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

EA:s årliga fotbollsföljetong heter inte FIFA längre men trots namnbytet är det på det stora hela fortfarande samma gamla spel...Loading next content